Hvis du har brug for en, der er klar til at lytte, og som altid vil støtte dig i dine ønsker, så overvej en doula, som din fødselshjælper

Hver graviditet og enhver fødsel er sin helt egen

Gennem den rejse, du nu er på, er det godt med så meget støtte og omsorg så muligt. Du er netop nu i en unik livssituation, og der vokser et lille (eller flere små) liv inde i dig. Som doula kan jeg hjælpe dig både i graviditeten, ved fødslen og i den første tid efter fødslen.

Lige nu har du måske brug for graviditetssamtaler, der forbereder dig mentalt på fødslen, akupressur eller rebozomassage.

Under fødslen kan jeg som doula være din personlige fødselshjælper, som støtter dig hele vejen i fødselsforløbet. Så du føler dig tryg og får en ekstra støtte, som det offentlige ikke kan tilbyde. I den første tid efter fødslen kan jeg hjælpe dig og din familie, så I får en blid begyndelse på alt det nye. Det kan være via efterfødselssamtaler, men jeg kan også lave øvelser, så din krop kan finde sin nye, dejlige form efter graviditeten på en blid og hensynstagende måde.

Jeg tager altid udgangspunkt i der, hvor du er

Jeg kan ikke garantere dig, hvordan netop din graviditet og din fødsel bliver, men jeg vil altid lytte til dig og støtte dig – også selvom du skifter mening undervejs.

Hvad har du brug for lige nu?

Fødselsforløb med doula

Som doula forbereder jeg dig mentalt og fysisk på fødslen, og jeg støtter dig i dine ønsker undervejs. Mit mål er at give dig den fødsel, du drømmer om.

Graviditetssamtale

Bliv mentalt klar til fødslen, få styr på, hvad du ønsker, samt hvilke muligheder du har. Du bestemmer om det skal være med en eller flere graviditetssamtaler.

Efterfødselssamtale

Har du brug for eller lyst til at tale med én om din fødsel? Så er jeg klar til at lytte og spørge ind. Uanset om jeg var med til din fødsel eller ej.           

Gravidmassage

Mine gravidmassager er specielt udviklet til gravide. Alt efter hvad du har brug for fokuserer vi på velvære eller en mere behandlende massage (tunge ben, ømt bækken m.m.)

Akupressur

Støt din krops naturlige processer på en blid måde. Akupressur kan både være smertelindrende under fødslen og afhjælpe de mest almindelige graviditetsgener.

Rebozo

Rebozo er en vuggende massage, der udføres med et tørklæde. Massagen hjælper med at løsne op for spændinger og giver velvære i hele kroppen.

Gravidyoga

Få et skræddersyet program med øvelser, der er lavet præcis til dig og tager højde for netop din form, og hvis du oplever gener som fx bækkensmerter.

Bær dit barn

At bære i slynge eller vikle er at være blid og nænsom mod både dig selv og dit barn. Ta’ fat i mig, hvis du vil have en introduktion eller leje en vikle/slynge.

Massage i mødregruppen

Hvad skal I lave næste gang, mødregruppen samles? Jeg kommer gerne forbi og forkæler med massage eller giver en introduktion til ringslynger.