Skal du snart føde?

Bliv mentalt klar til fødslen, få styr på, hvad du ønsker, og hvilke muligheder du har. Enten med en eller flere graviditetssamtaler.

Fold fødelandet ud - med din egen guide

Fødselsforberedelse tilpasset lige præcis til dig

Ved en graviditetssamtale fokuserer vi på dig og dine ønsker. Det er dig, der er i centrum, og en graviditetssamtale handler altid om det, du har brug for. 

Vi taler om, hvad du glæder dig til, og hvad du gerne vil undgå. Jeg hjælper dig med at folde fødelandet ud – og fortæller dig om det – du ikke ved, du ikke ved. 

Jeg sørger for, at du kender de muligheder og valg, du har under fødslen, som for eksempel fødestillinger, smertelindring, og hvad der ellers er værd at vide. 

Vi kan også komme omkring forskellige øvelser, så du lærer, hvordan du trækker vejret og slapper af under fødslen – og vi involverer selvfølgelig din partner, hvis det er rigtigt for jer.

 

Graviditetssamtalerne er også fødselsforberedelse, hvor vi f.eks. taler om forskellige fødestillinger, forskellige former for smertelindring (naturlig og medicinsk).  Vi vil lave forskellige øvelser, som I kan bruge til  “fødslens værktøjskasse”, så din fødepartner og jeg kan støtte dig bedst muligt ved selve fødslen . For Blid Begyndelse er du og din familie det centrale.

 

Det kan være rart med en, der tålmodigt lytter og hjælper med at folde din historie ud.  Det gør Blid Begyndelse ved graviditetssamtalerne. Her er plads til dig og dine ønsker, plads til dine følelser og tanker, nemme som svære. Gennem dette gør vi dig og din fødepartner mentalt klar til fødslen.

Graviditetssamtaler er fødselsforberedelse tilpasset lige præcis dig og dine behov.

Gratis guide

5 miuntters førstehjælp til tunge trætte ben

Et kort program til dig, der ønsker større lethed i dine ben

Slut med at føde på ryggen!

Graviditetssamtaler kan indeholde:

  • Dine ønsker for fødslen, muligheder og valg.
  • Fordele ved forskellige fødestillinger.
  • Forskellige typer smertelindring (naturlig og medicinsk).
  • Hjælp til at lave en “fødsels-værktøjskasse”, så din partner og evt. en doula kan støtte dig bedst muligt under fødslen.
  • Rådgivning om, hvordan du skal bevæge dig i graviditeten, hvis du for eksempel oplever bækkensmerter eller ondt i lænden.
  • Alt hvad du og og evt. også din partner har brug for at tale om.

En  graviditetssamtale er 2 timer med fuld fokus på dig.

Pssst!
Graviditetssamtaler er en fast del af mine populære fødselsforløb. Her kan du læse mere om, hvordan du får lige præcis den fødsel, du drømmer om.

FØDselsforløb med doula 

Uanset om du venter dit første barn eller du allerede har et eller flere børn, kan jeg som doula støtte dig i at få lige præcis den fødsel, du drømmer om samt en blid begyndelse på tiden efter fødslen.

Som doula giver jeg dig meget mere støtte, end det offentlige system tilbyder.  

Som doula er min vigtigste opgave at guide dig til at træffe lige præcis de valg, der er rigtige for  dig