Graviditetssamtaler

Bliv mentalt klar til fødslen, få styr på, hvad du ønsker, og hvilke muligheder du har. Enten med en eller flere graviditetssamtaler.

Graviditetssamtaler er fødselsforberedelse tilpasset lige præcis til dig.

Er du klar til fødslen?

Under en graviditetssamtale fokuserer vi på dig og dine ønsker. Det er dig, der er i centrum, og en graviditetssamtale handler altid om det, du har brug for. 

Vi taler om, hvad du glæder dig til, og hvad du gerne vil undgå. Jeg sørger for, at du kender alle de muligheder og valg, du har under fødslen, som for eksempel fødestillinger, smertelindring, og hvad der ellers er værd at vide. Vi kan også komme omkring forskellige øvelser, så du lærer, hvordan du trækker vejret og slapper af under fødslen – og vi involverer selvfølgelig din partner, hvis det er rigtigt for jer.

Graviditetssamtaler/fødselsforberedelse kan indeholde:

  • Dine ønsker for fødslen, muligheder og valg.
  • Fordele ved forskellige fødestillinger.
  • Forskellige typer smertelindring (naturlig og medicinsk).
  • Hjælp til at lave en “fødsels-værktøjskasse”, så din partner og evt. en doula kan støtte dig bedst muligt under fødslen.
  • Rådgivning om, hvordan du skal bevæge dig i graviditeten, hvis du for eksempel oplever bækkensmerter eller ondt i lænden.
  • Alt hvad du og og evt. også din partner har brug for at tale om.

1 graviditetssamtale/fødselsforberedelse er cirka 2 timer med fuld fokus på dig. 

Pssst!
Graviditetssamtaler er en fast del af mine populære fødselsforløb. Her kan du læse mere om, hvordan du får lige præcis den fødsel, du drømmer om.