Priser

Jeg tilbyder en række lækre behandlinger. Du kan vælge enten en enkelt behandling eller et forløb bestående af en række behandlinger.

Betaling for enkelt behandling sker ved udførelse af behandlingen.

Alle priser er inkl. moms.

Hvis ikke andet er angivet, udføres behandlingen i klinikken.

Nogle af mine behandlinger kan du vælge at få hjemme hos dig selv, forudsat der ingen pelsdyr er indenfor i hjemmet. Her er transport i en radius af 15 km fra klinikken med i prisen.

Prislisten er delt op i følgende kategorier: “Massage til hele livet”, “Til dig, der er gravid”, “Til dig, der har født” og “Fødselsforløb med doula”. 

Jeg laver også meget gerne personlige forløb og gavekort – se mere nederst på siden.

3.png

Massage til hele livet

Til dig, der er gravid

Til dig, der har født

Fødselsforløb med doula

For dig, der ønsker en personlig fødselshjælper/doula med til fødslen, har jeg sammensat 3 forskellige pakker med fødselsforløb, læs mere her.  Ved fødselsforløb kommer jeg hjem til dig og holder samtaler. Hvis du har booket en pakke, hvor der er gravid, efterfødsel eller rebozomassage er inkluderet – så kommer jeg selvfølgelig også hjem til dig til det.

Personligt sammensat forløb

Et personlig sammensat forløb er til dig/jer, der ikke nødvendigvis ønsker en doula med ved selve fødslen. Et forløb kan f.eks. bestå af graviditetssamtaler/ fødselsforberedelse, akupressur, rebozomassage og efterfødselssamtale. Kontakt mig, og vi sammensætter den helt rigtige løsning for din familie.

Gavekort

Jeg udsteder også meget gerne gavekort – kontakt mig angående pris og indhold.