Til dig, der er gravid

Hvis du har brug for en, der er klar til at lytte, og som altid vil støtte dig i dine ønsker, så overvej en doula, som din fødselshjælper

Hver graviditet og enhver fødsel er sin helt egen.

Gennem den rejse, du nu er på, er det godt med så meget støtte og omsorg så muligt. Du er netop nu i en unik livssituation, og der vokser et lille (eller flere små) liv inde i dig. Som doula kan jeg hjælpe dig både i graviditeten, ved fødslen og i den første tid efter fødslen.

Lige nu har du måske brug for graviditetssamtaler, der forbereder dig mentalt på fødslen, akupressur eller rebozomassage.

Under fødslen kan jeg som doula være din personlige fødselshjælper, som støtter dig hele vejen i fødselsforløbet. Så du føler dig tryg og får en ekstra støtte, som det offentlige ikke kan tilbyde. I den første tid efter fødslen kan jeg hjælpe dig og din familie, så I får en blid begyndelse på alt det nye. Det kan være via efterfødselssamtaler, men jeg kan også lave øvelser, så din krop kan finde sin nye, dejlige form efter graviditeten på en blid og hensynstagende måde.

Jeg tager altid udgangspunkt i der, hvor du er

Jeg kan ikke garantere dig, hvordan netop din graviditet og din fødsel bliver, men jeg vil altid lytte til dig og støtte dig – også selvom du skifter mening undervejs.

Hvad har du brug for lige nu?