Mødregrupper

Kærlig omsorg til dig og din baby - i selskab med mødregruppen

Kærlig omsorg for dig, din krop og din baby indgår i mit doulavirke. Jeg kommer gerne ud i din mødregruppe og fortæller om, hvad jeg kan tilbyde. Her nedenunder har jeg skrevet om nogle af mulighederne. Kontakt mig gerne for at høre mere om, hvad jeg kan tilbyde netop dig og din mødregruppe.

Bær dit barn blidt

Vær blid mod dig og dit barn. Med slynger/vikler kan du bære dit barn tæt på dig på en nænsom og blid måde. Jeg giver slyngeintroduktion 1:1 til dig eller til hele din mødregruppe. Fra mit vikletek kan du leje en slynge/vikle, så du kan finde ud af om, det er noget for dig.

Babymassage

Babymassage er en blid og dejlig måde at være sammen med dit barn på. Jeg underviser i babymassage 1:1 til dig eller til hele din mødregruppe. Babymassage kan være med til hjælpe og støtte barnets udvikling, samt fremme velvære og god søvn.

Massage til mor

Når I har lært hinanden og hinandens børn at kende, kan det være idé at få mig ud og give jer massage på skift. Min mødregruppemassage er en lækker massage med fokus på ryg, skulder, arme - altså  de ømme "mor-punkter". I får hver 30 min, hvor I bare kan nyde at få en lækker massage, mens jeres søde barn bliver passet af resten af mødregruppen.