Jeg har valgt at uddanne mig til doula, fordi jeg ikke kunne lade være!

Som doula er jeg din omsorgsfulde støtte i graviditeten, under fødslen og i den første tid med det lille barn.

En blid overgang til livet som mor til et nyt barn

Jeg gør mit ypperste for at give dig den bedst mulige fødselsoplevelse og skaber en rød tråd gennem dit forløb fra gravid  til ny familie.

I vores samtaler er der tid og tålmodighed – det giver ro og plads til dine tanker, dine følelser og dine ønsker.

Fra civilingeniør til doula

Igennem 10 år har jeg arbejdet som civilingeniør i bioteknologi.

Det har altid været processerne i menneskekroppen, der interesserede mig allermest.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”]

Jeg har en dyb fascination af, at to celler kan gå sammen, dele sig og skabe noget så fuldkommet og komplekst som et helt menneske. Når et barn bliver født, har de to første celler delt sig og blevet til mange mange forskellige typer celler – der er f.eks. både hænder, fødder, hår og hud – og dejlige øjne at se ind i.

Siden barndommen har jeg været optaget af graviditeter, babyer og børns udvikling. I dag er jeg mor til tre skønne børn, født i hhv. 2005, 2009 og 2012.

I løbet af  2015-16 blev det mere og mere klart for mig, at det var nu, jeg skulle arbejde med familier og fødsler.

I dag arbejder jeg som instruktør i Måløv Idrætsforening, hvor jeg har holdene “Babytummel 0-12 mdr”, “Gymnastik for gravide” og “Efterfødselsgymnastik”. Som bibeskæftigelse arbejder jeg som doula, som du kan læse om her på hjemmesiden.

Uddannet Doula – livslang læring

Jeg er uddannet doula fra doulauddannelsen.dk. Desuden har jeg deltaget i en del forskellige kurser og workshops f.eks. hos Mamaprofylax, Doulaakademiet, og YoJo.dk. Se den fulde liste her.

I juni 2017 var jeg i Italien på en DONA approved “Birth doula workshop” ledet af Debra Pascali-Bonaro. Her deltog jeg desuden i en “Spinning babies workshop” ledet af Jennifer Walker.

Kurserne i gravidmassage og efterfødselsmassage tog jeg i efteråret  2017 på hhv. Nordlys Centeret i Silkeborg og Doulaakademiet i Hillerød.

At være doula er for mig en livslang læring – mødet med hver familie er en ny begyndelse.

Jeg elsker at læse og fordybe mig.  Jeg har mit eget mini doula-bibliotek med bøger om fødsler og graviditet, som jeg låner ud af til mine dejlige doula klienter.

Som del af dit fødeteam deler jeg mine erfaringer – som mor og doula – og giver dig et trygt fødselsforløb.

Hvor kan jeg føde med Blid Begyndelse?

Principielt kan du føde, hvor du vil med Blid Begyndelse. Jeg tager både ud til hjemmefødsler og hospitalsfødsler.

Da jeg ønsker at give dig fuld tryghed ved din fødsel, vil jeg gerne kunne være hos dig i løbet af 2-2½ time, fra du ringer og fortæller, at du er i fødsel.

Blid Begyndelse holder til dagligt til i Måløv i Storkøbenhavn. Ved hjemmefødsler dækker Blid Begyndelse området omkring S-togsnettet og metroen (ca 5 km til nærmeste station).

Ved hospitalsfødsler kommer jeg ud til : Herlev, Hillerød, Hvidovre og Rigshospitalet.

Og ja – ring i god tid, ved de første tegn – jeg kommer hellere en gang for meget end at komme for sent. Jeg glæder mig til at hjælpe dig ved din fødsel.