Som Nordlys massør ser jeg massagen som det centrale element i et møde mellem to mennesker. Jeg giver massage til mennesker, der selv ønsker at få massage.
NORDLYS Massage® er en integreret massagemetode, som forbinder klassisk kropsmassage og energetiske balancering i et nænsomt samspil mellem krop og sind.

Jeg ser mennesket som en helhed, og hvad enten det handler om at skabe velvære, vitalitet og sundhed, eller du har skavanker, stress eller sygdomme, tager jeg altid udgangspunkt i din aktuelle virkelighed, her og nu.

Nordlysmassage en holistiske massageform, der anerkender det hele menneske du er. Dette mærkes bl.a. ved at uanset om det er en helkropsmassage eller f.eks. en rygmassage, starter og slutter massagen med strøg, der giver fornemmelse af hele kroppen.

Der er en en række forskellige behandlingsformer i Nordlys Massage Systemet. Nordlys Massage er udviklet til at tilgodese behov for massage og kropsbehandling i mange forskellige livssituationer.

Jeg tilbyder tema massager, gravidmassage, efterfødselsmassage og en række wellness massager. Du kan læse mere om de forskellige typer massage længere nede på siden.

Hver massage indledes med en kort samtale, hvor vi bl.a. taler om, hvordan massagen foregår (f.eks. typen af massagestrøg, der anvendes), om hvorfor du ønsker denne massage og hvad du ønsker at få ud af massagen. 

Hvis du har mulighed for at afsætte tid til, at du kan hvile dig, når du kommer hjem fra massagen er det befordrende for dit udbytte af massagen.

En massagesession varer fra 40 min – til 1,5 time.

I det nedenstående er den i parentes angivne tid, tiden for hele sessionen inkl. forsamtale.

Hvis du gerne vil arbejde mere med din krop, så tilbyder jeg også kropslæsning.

En kropslæsningssession varer 1,5 time.

Forventningsafstemning inden massagen

 • Hav lyst til at få massage
 • Fortæl om, hvad dit formål/bevæggrund til at få massage er, enten ved indgåelse af aftale eller ved forsamtalen.
 • Vær villig til at arbejde med dig selv
 • Vær villig til selv at tage ansvaret for at der sker en forandring.
 • Kom til tiden, da jeg ikke har noget ventelokale. Jeg lægger god tid ind mellem dig og den næsten klient.
 • Læg din telefon væk eller sluk din telefon under behandlingen, så vi undgår unødige forstyrrelser.
 • Giv besked, hvis det ikke er muligt at komme til en aftale.
 • Meld afbud, hvis du har feber eller tegn på covid-19.

Tema massager

Jeg tilbyder en række forskellige tema massager. Ved en tema massage går vi i dybden med et mindre kropsområde.

Vi snakker sammen om, hvad du har brug for lige her og nu. Så jeg skræddersyer en massage til dig, ud fra Klassisk Nordlys massage kombineret med mere specifikke teknikker, som jeg har lært i løbet af Nordlys massageterapeut uddannelsen.

En massagesession varer 60-75 min kvarter.

Et tema kan f.eks. være:

 • Fødder
 • Underben
 • Lår
 • Balle & lænd
 • Øvre ryg
 • Rygsøjle
 • Nakke
 • Hoved
 • Ansigt
 • Arme
 • Bryst
 • Mave

Gravidmassage

Den form for gravidmassage jeg tilbyder, er en blid, nænsom, lækker massage, der giver afslapning og velvære. Massagen er præget af langsomme rolige bevægelser. Det er disse rolige glidende bevægelser, der hjælper til at frigive kærlighedshormonet oxytocin.

Som gravid kan du få denne form for massage gennem hele graviditeten og helt til fødslen går i gang – ja, du kan endnu få det under fødslen, hvor det kan være smertelindrende. Hvis du vil læse mere om gode grunde til at få massage, kan du gøre det her.

Massagen er udviklet specielt til gravide. Jeg har lært den på Nordlys af jordemoder Bente Nørgaard.

Du kan vælge mellem helkropsmassage inkl. ansigtsmassage (60 min), ryg/arm/skuldermassage (30 min), benmassage (30 min), fodbad+fodmassage (30 min) eller lave din egen yndlingskombination. Kontakt mig –  så finder vi ud af det, der lige dit behov.

Efterfødselsmassage

Som Mor er den vigtigt med egen omsorg. En måde at give sig selv det, er ved at få en lækker helkropsmassage (60 min). Du kan også vælge en massage, med største fokus på ryg, skulder, arme – de ømme “mor-punkter” (60 min).

Den efterfødselsmassage jeg tilbyder er en blid, favnende og lækker massage. Jeg anbefaler den fra 6-8 uger efter du har født – eller når du føler dig klar.

Efterfødselsmassagen hos mig er bygget lidt anderledes op end gravidmassagen. Begge dele er dog præget af rolige  blide omsorgsfulde bevægelser.

Massagen er udviklet af Hannah Lind Arlaud, som jeg har lært den af.

Massage til mødregruppen

Når I har lært hinanden og hinandens børn at kende, kan det være idé at få mig ud og give jer massage på skift.

Så får I hver 30 min, hvor I bare kan nyde at få en lækker massage, mens jeres søde barn bliver passet af resten af mødregruppen. Min mødregruppe-massage er en lækker massage med fokus på ryg, skulder, arme -altså  de ømme “mor-punkter”.

Jeg masserer 2-3 af jer pr. gang, jeg kommer i mødregruppen. For at I kan få mest muligt ud af massagen, anbefaler jeg , at massagen kan foregår i et rum, hvor døren kan lukkes ind til resten af gruppen. I medbringer hver 2 lagner – jeg medbringer resten for at I kan få en lækker massage.

Wellnessmassager

Massager, der er udviklet til at give velvære og fornemmelse for hele din krop.

Afspændingsmassage – Helkropsmassage

En let afspændende massage med lange beroligende strøg. Nervesystemet kommer i balance og kroppens naturlige selvhelbredende kræfter stimuleres (75 min).

Ayurvedisk Massage – Helkropsmassage i indisk stil

En rytmisk, dynamisk, blid, afslappende og stimulerende massage, som skaber velvære og generel balance i kroppen (75 min).

Klassisk Nordlys massage (grundform) – Helkropsmassage

En dyb, rolig massage, som afspænder kroppens muskler og harmoniserer dit sind. Krop og Sjæl i balance (90 min).

Ryggen fri- Rygmassage

Dyb rygmassage. Spændingerne løsnes og din krop åbner sig. Du kan slippe fortidens byrder. Livserfaringer bliver til ressourcer, der giver frihed, handlekraft, glæde og vækst ( 45 min).

Nærhed og kreativitet – Nakke/Arme/Brystmassage

Et dybere sted af nærhed til dig selv og der igennem til andre. At være klar i tale og udtryk, at udfolde din kreativitet (45 min).

Himmel og Jord – Ansigts- & fodmassage

En massage, der skaber harmoni og balance mellem det fysiske og det spirituelle, mellem idé og handling og mellem vision og handling (45 min).

Kvik-op massage – Helkropsmassage

Kvik-op massage er dynamisk og aktiv. Den stimulerer kroppens muskler og forbereder dig til at yde en ekstra indsats. Er f.eks. god til sportsfolk (60 min).

Jobmassage – stolemassage – Ryg/Nakke/Skuldermassage

Kort siddende massage, der afhjælper spændinger og smerter i nakke, ryg og skuldre. Lindrer spændingsrelateret hovedpine. Gives på en massagestol (45 min).