Som Mor er det vigtigt med egen omsorg. Du giver rigtig meget dejligt ud – ofte med meget stor glæde. Det er dog stadig vigtigt, at du husker dig selv.
En måde at give dig selv omsorg og blive ladet op med god energi, er ved at du får efterfødselsmassage.
Efterfødselsmassagen hos mig er bygget lidt anderledes op end gravidmassagen. Både gravid- og efterfødselsmassage er præget af rolige, blide, omsorgsfulde bevægelser, der hjælper til at frigiver kærlighedshormonet oxytocin.
Når oxytocin frigives giver det kroppen ro, afslapning og velvære.

Den efterfødselsmassage jeg tilbyder er en blid, favnende og lækker massage. Jeg anbefaler den fra 6-8 uger efter du har født – eller når du føler dig klar.  Og vid, det aldrig er for sent at få efterfødselsmassage.

Hvis du vil læse mere om gode grunde til at få massage, kan du gøre det her.

Massagen er udviklet specielt til mødre, det skal tilføjes, at alle kan få efterfødselsmassage, da vi jo alle er blevet født – og derfor er “efter fødsel. Massagen er udviklet af Hannah Lind Arlaud, som jeg har lært den af.

Du kan vælge mellem helkropsmassage (60 min), de ømme mor punkter – en massage, med største fokus på ryg, skulder, arme  (45 min) eller en massage specialt udviklet til dig, der har eller har haft en efterfødselsreaktion (75 min).

Kontakt mig –  så finder vi ud af det, der lige dit behov.

Priser på de forskellige massager finder du under priser.