COVID-19 Hensyn

Alle er velkomne til massage hos mig. 

Som udgangspunkt skal du ved din aftale have et gyldigt coronapas

Der kan være nødvendige undtagelser fra anvisningen. Hvis det gælder dig, så ring til mig inden, så vi kan aftale det, inden vi ses.

Mit fokus er at skabe tryghed og gode rammer, hvor jeg kan give dig lige præcis det, som du har brug for. Jeg følger sundhedsstyrelsens anvisninger og sundhedsrådets anvisninger til behandlere. Jeg bliver testet min. hver 3.dag og har højst 4 klienter om dagen med mindst en halv time i mellem. 

Der er ikke længere krav om brug af mundbind i klinikken. Jeg bruger stadig mundbind i nogle typer behandling, f.eks. ved længere tids ansigtsmassage. 

Ønsker du at bære mundbind, må du naturligvis gerne det. Da nogle meget få bliver dårlige i massagen, vil jeg gerne kunne se dit ansigt under massagen. Hvis du ønsker, at jeg bruger mundbind underbehandlingen, så sig endelig til.

Hvis du har symptomer på covid-19 eller feber, bedes du melde afbud hurtigst muligt på 26428255.

Sådan foregår det

Inden du ankommer, har jeg gjort klart til dig. Alt er vasket/sprittet af: Briks, hovedstøtten (pude+stativ), puder, bord, stole, olieflaske og bælte, kuglepen, vindueskarm og WC.

Når du ankommer, starter du med at spritte hænder. Alternativt kan du gå på toilettet og vaske hænder, hvis du ikke tåler håndsprit. Toilettet findes på vejen fra parkeringspladsen og til behandlerlokalet.

Inden massagen tager vi en lille snak og planlægger massagen sammen. Når vi er færdig med den indledende snak, gør du dig klar til at modtage massage.

Du ligger på et lagen og har et lagen og evt. tæppe over dig. Hovedstøtten er helt pakket ind i betræk. Lagner og betræk vaskes efter massagen ved mindst 60 grader.

Når massagen er færdig, går jeg ud og vasker hænder, mens du stille og roligt kommer til dig selv. Jeg kommer ind til dig igen, og hører hvordan du har det. Når du har fået tøj på,  klarer vi betalingen og laver evt. ny aftale. Har du brug for vand, tilbyder jeg det i engangsglas. Du er selvfølgelig også velkommen til at tage dit eget vand med.

Jeg håber at alt dette, som jo i virkeligheden blot er nogle nye rutiner, vil gøre, at du føler dig tryg og godt tilpas i mine hænder. Jeg glæder mig til at møde dig. Er der noget du er i tvivl om, eller føler dig usikker på, så skriv eller ring gerne på 26428255.