Massage

Blid, afslappende berøringsmassage

Gravidmassage

Som gravid kan du gøre noget godt for dig og dit ufødte barn ved at få en blid lækker massage. Jeg tilbyder en række forskellige lækre massager, specielt udviklet til gravide - se længere nede på siden.

Efterfødselsmassage

Som Mor er det vigtigt med egen omsorg. En måde at give sig selv det er ved at få en lækker helkropsmassage. Du kan også vælge en massage, med det største fokus på ryg, skulder, arme - de ømme "mor-punkter".

Massage til mødregruppen

Jeg kommer gerne ud til dig og din mødregruppe og giver hver af jer massage. Som udgangspunkt varer denne massage 30 min. Den kan også udvides til at vare hhv. 45 eller 60 min.

Gravidmassage

Den form for gravidmassage jeg tilbyder, er en blid, nænsom, lækker massage, der giver afslapning og velvære. Massagen er præget af langsomme rolige bevægelser. Det er disse rolige glidende bevægelser, der hjælper til at frigive kærlighedshormonet oxytocin.

Som gravid kan du få denne form for massage gennem hele graviditeten og helt til fødslen går i gang - ja, du kan endnu få det under fødslen, hvor det kan være smertelindrende. Hvis du vil læse mere om gode grunde til at få massage, kan du gøre det her.

Massagen er udviklet specielt til gravide. Jeg har lært den på Nordlys af jordemoder Bente Nørgaard.

Du kan vælge mellem helkropsmassage inkl. ansigtsmassage (60 min), ryg/arm/skuldermassage (30 min), benmassage (30 min),  fodbad+fodmassage (30 min) eller lave din egen yndlingskombination. Kontakt mig -  så finder vi ud af det, der lige dit behov.

Efterfødselsmassage

Som Mor er den vigtigt med egen omsorg. En måde at give sig selv det, er ved at få en lækker helkropsmassage. Du kan også vælge en massage, med største fokus på ryg, skulder, arme - de ømme "mor-punkter".

Den efterfødselsmassage jeg tilbyder er en blid, favnende og lækker massage. Jeg anbefaler den fra 6-8 uger efter du har født - eller når du føler dig klar.

Efterfødselsmassagen hos mig er bygget lidt anderledes op end gravidmassagen. Begge dele er dog præget af rolige  blide omsorgsfulde bevægelser.

Massagen er udviklet af Hannah Lind Arlaud, som jeg har lært den af.

Massage til mødregruppen

Når I har lært hinanden og hinandens børn at kende, kan det være idé at få mig ud og give jer massage på skift.

Så får I hver 30 min, hvor I bare kan nyde at få en lækker massage, mens jeres søde barn bliver passet af resten af mødregruppen. Min mødregruppe-massage er en lækker massage med fokus på ryg, skulder, arme -altså  de ømme "mor-punkter".

Jeg masserer 2-3 af jer pr. gang, jeg kommer i mødregruppen. For at I kan få mest muligt ud af massagen, anbefaler jeg , at massagen kan foregår i et rum, hvor døren kan lukkes ind til resten af gruppen. I medbringer hver 2 lagner - jeg medbringer resten for at I kan få en lækker massage.