Nordlys wellness massage

Nordlysmassage

Alle mine massager er Nordlysmassager, som jeg har lært på Nordlys centeret i Silkeborg. Enkelte delteknikker, har jeg lært at tidligere undervisere på Nordlys centeret.

Nordlysmassage er holistiske massager, der anerkender det hele menneske du er. Dette mærkes bl.a. ved at uanset om det er en helkropsmassage eller f.eks. en rygmassage, starter og slutter massagen med strøg, der giver fornemmelse af hele kroppen.

Hver massage indledes med en kort samtale, hvor vi bl.a. taler om, hvordan massagen foregår (f.eks. typen af massagestrøg, der anvendes), om hvorfor du ønsker denne massage og hvad du ønsker at få ud af massagen. Massagerne er berøringsmassager, der hovedsageligt foregår ved at du ligger på min massagebriks.

Hvis du har mulighed for at afsætte tid til, at du kan hvile dig, når du kommer hjem fra massagen er det befordrende for dit udbytte af massagen.

Herunder finder du en beskrivelse af de forskellige massager.

Wellnessmassager

Massager, der er udviklet til at give velvære og fornemmelse for hele din krop.

Afspændingsmassage - Helkropsmassage

En let afspændende massage med lange beroligende strøg. Nervesystemet kommer i balance og kroppens naturlige selvhelbredende kræfter stimuleres. Session inkl. samtale 1,25 t.

Ayurvedisk Massage - Helkropsmassage i indisk stil

En rytmisk, dynamisk, blid, afslappende og stimulerende massage, som skaber velvære og generel balance i kroppen. Session inkl. samtale 1,25 t.

Klassisk Nordlys massage (grundform) - Helkropsmassage

En dyb, rolig massage, som afspænder kroppens muskler og harmoniserer dit sind. Krop og Sjæl i balance. Session inkl. samtale 1,5 t.

Ryggen fri- Rygmassage

Dyb rygmassage. Spændingerne løsnes og din krop åbner sig. Du kan slippe fortidens byrder. Livserfaringer bliver til ressourcer, der giver frihed, handlekraft, glæde og vækst. Session inkl. samtale 0,75 t.bryst

Nærhed og kreativitet - Nakke/Arme/Brystmassage

Et dybere sted af nærhed til dig selv og der igennem til andre. At være klar i tale og udtryk, at udfolde din kreativitet. Session inkl. samtale 0,75 t.

Himmel og Jord - Ansigts- & fodmassage

En massage, der skaber harmoni og balance mellem det fysiske og det spirituelle, mellem idé og handling og mellem vision og handling. Session inkl. samtale 0,75 t.

Kvik-op massage - Helkropsmassage

Kvik-op massage er dynamisk og aktiv. Den stimulerer kroppens muskler og forbereder dig til at yde en ekstra indsats. Er f.eks. god til sportsfolk. Session inkl. samtale 1 t.

Jobmassage - stolemassage - Ryg/Nakke/Skuldermassage

Kort siddende massage, der afhjælper spændinger og smerter i nakke, ryg og skuldre. Lindrer spændingsrelateret hovedpine. Gives på en massagestol. Session inkl. samtale 0,75 t.

Massørens valg - massage support her og nu

Vi snakker sammen om, hvad du har brug for og jeg skræddersyer en massage til dig, ud fra Klassisk Nordlys massage og elementerne i de ovenstående Wellness massager. Session inkl. samtale 1 t.