Fødslen

En fødsel er et af hverdagens mirakler. Det er noget velkendt og enestående, tidløst og ustyrligt.

Citat fra tv-serien  Call the Midwife

Ved selve fødslen er Blid Begyndelse din personlige fødselshjælper. Uanset hvilken vej du skal gennem fødelandet, er jeg din guide, der hjælper og støtter dig.

I løbet af graviditeten har vi gennem graviditetssamtalerne foldet din historie ud. Vi har fokuseret på dig og dine ønsker. Vi har talt om, hvad du glæder dig mest til - og hvad du gerne vil undgå. Din partner er blevet involveret i det omfang, der har været rigtigt for jer. Vi har talt om fødestillinger og smertelindring. Vi har lavet forskellige øvelser, så I ved, hvor vigtigt det er at kunne slappe af og trække vejret ved fødslen.

Ved selve fødslen kan du trygt fokusere på dig og din krop. Jeg gør mit ypperste til at fødslen kan forløbe på dine præmisser.

Udover støtte, omsorg, tålmodighed og ro, kan du få glæde af akupressur, rebozomassage og aromaterapi til understøttelse af kroppens processer.

Med et fuldt fødselsforløb får du graviditetssamtaler, din personlige fødselshjælper og efterfødselssamtale. Der er sammensat tre forskellige pakker, så du kan vælge det forløb, der passer bedst til dig.

Efter fødslen kommer barslen - det er nu du og resten af familien skal lære det lille barn at kende. Læs mere her om, hvad Blid Begyndelse kan hjælpe dig med I tiden efter fødslen.