Barsel – Den første tid efter fødslen

Nye roller

Omsorg for mor og barn og hele den nye familie er vigtig. Med et lille nyt barn i familien har alle fået nye roller.

Hvis det er første barn, er I blevet forældre for første gang. Hvis I har et eller flere børn, er de blev storesøstre/storebrødre, og I er blevet forældre til flere børn.

Det lille nye barn har sin helt egen rolle. Respektér at det kan tage tid at vænne sig til disse nye roller.

I barselstiden kan jeg hjælpe jer på forskellige måder, se mere i de forskellige eksempler her nedenunder. Priser finder du her.

Hvis du vil læse mere om gode grunde til at få massage, kan du gøre det her.

Efterfødselssamtale

Uanset om Blid Begyndelse var med til din fødsel eller ej, så kan du booke en efterfødselssamtale. Samtalen skaber rum for, at du og din fødepartner kan fortælle om jeres fødselsoplevelse.

Amning - mad til det lille barn

Som nybagt familie fylder det lille barns mad og søvn meget. Jeg kommer hjem til jer og støtter op om jeres valg. Som mor til 3 har jeg personlig erfaring med 3 meget forskellige forløb.  

Bær dit barn blidt

Vær blid mod dig og dit barn. Med slynger/vikler kan du bære dit barn tæt på dig på en nænsom og blid måde. Jeg giver slyngeintroduktion til dig eller til hele din mødregruppe.

Efterfødselsmassage

Som Mor er det vigtigt med egen omsorg. En måde at give sig selv det er ved at få en lækker helkropsmassage. Efterfødselsmassagen hos mig er bygget lidt anderledes op end gravidmassagen. Begge dele er dog præget af rolige  blide omsorgsfulde bevægelser. Du kan også vælge en massage, med største fokus på ryg, skulder, arme - de ømme "mor-punkter".

Massage til mødregruppen

Når I har lært hinanden og hinandens børn at kende. Kan det være idé at få mig ud og give jer massage på skift. Så får I hver 30 min, hvor I bare kan nyde at få en lækker massage, mens jeres søde barn bliver passet af resten af mødregruppen. Min mødregruppe massage er en lækker massage med fokus på ryg, skulder, arme -altså  de ømme "mor-punkter". Denne massage kan også udvides til at vare hhv. 45 eller 60 min. Jeg massager 2-3 af jer pr. gang, jeg kommer i mødre gruppen. For at I kan få mest muligt ud af massagen, anbefaler jeg , at massagen kan foregår i et rum, hvor døren kan lukkes ind til resten af gruppen.